CURSIST VAN DE MAAND

MANTRE SOURI

Iedere maand vragen we een leerling van de muziekschool om zijn of haar ervaringen te delen. Waarom zijn ze begonnen met het volgen van muziekles? Wat zouden ze nog graag willen leren? En wat is hun favoriete liedje om te spelen? Lees op onze website de ervaringen van Mantre Souri.

 

Kun je jezelf even voorstellen?

Mijn naam is Mantre Souri. Ik ben 7 jaar oud en studeer in jaar 3 van het ISH (International School of The Hague). Ik hou van muziek, dans en gymnastiek.

 

Hoe lang volg je al muziekles bij ons en waarom ben je begonnen met muzieklessen?

Het is ongeveer anderhalf jaar geleden dat ik ben gestart met muziekles. Ik ben begonnen met les omdat muziek mij echt fascineert.

 

Wat vind je van je docent en wat vind je van de sfeer in het muzieklokaal?

Ik vind mijn lerares Ivy erg aardig en lief, ze heeft me veel over muziek geleerd. Ik vind de sfeer in het muzieklokaal heel relaxed en ik krijg er energie van. Ik heb het gevoel dat ik heel veel inspiratie heb na mijn lessen.

 

Welk instrument speel je en wat vind je er mooi aan?

Ik speel piano en ik vind de klank van het instrument heel mooi.

 

Wat heb je geleerd tijdens de muziekles en wat zou je nog graag willen leren?

Ik heb geleerd hoe ik noten moet lezen en hoe ik liedjes kan onthouden zodat ik ze zonder bladmuziek kan spelen. Ik zou graag nog meer liedjes van Alan Walker willen leren.

 

Wat is je favoriete nummer om te spelen en waarom?

Mijn favoriete nummer is ‘De Balletdansers’, vanwege de melodie en het tempo.

 

Heb je nog ideeën of tips voor ons?

Niet echt, ik denk dat jullie het goed doen ;)

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR


Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!