KUNSTINN

SUMMER SCHOOL

Ben je op zoek naar een zomer vol muziek, plezier en creativiteit? Zoek niet verder! Kunstinn's Summer School brengt je vier weken lang de opwinding van muziek in het hart van de zomer.


Van 15 juli tot 12 augustus nodigen we je uit om deel te nemen aan onze speciale zomerse muzieklessen in Ypenburg. Onder leiding van de getalenteerde docente Ivy, dompelen we je onder in een wereld van melodie├źn, ritmes en harmonie├źn.


Of je nu een beginner bent die zijn eerste akkoorden leert of een gevorderde muzikant die zijn vaardigheden wil verfijnen, onze Summer School biedt iets voor iedereen.


En het beste van alles? Dit alles is beschikbaar voor slechts 99,95 euro voor de volledige vier weken! Een onverslaanbare kans om je passie voor muziek te verkennen zonder je bankrekening te breken.


Mis deze kans niet om je zomer te vullen met de magie van muziek. Schrijf je vandaag nog in voor Kunstinn's Summer School en maak van deze zomer een onvergetelijke muzikale reis!

Muziekles

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Den Haag of Rotterdam en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!