MUZIEK

SCHOOL

KUNSTINN

Mihael

 

Mijn naam is Mihael Hrustelj en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik heb gestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam (Codarts) en ik geef muzieklessen sinds 2014.

 

Ik geniet enorm van muziek en wil dit graag delen met andere mensen. Mijn doel is om mijn studenten muzikaal te ontwikkelen. Ik deel mijn ervaringen tijdens de lessen en wil mijn studenten inspireren.

 

Ik ben altijd gefascineerd geweest door muziek. Toen ik 14 jaar oud was kreeg ik mijn eerste gitaar. Daarnaast leerde ik ook piano spelen en drummen van mijn vader. Hij was drummer en had een drumstel in de kelder waar we samen konden oefenen.

 

Ik zoek altijd naar een methode die past bij mijn studenten. Voor de een werkt een bepaalde methode beter dan voor de ander. Ik geloof dat er geen amuzikale mensen zijn, ik geloof namelijk dat iedereen zijn eigen muzikale weg moet vinden.

Behalve muziektheorie en praktische oefeningen vind ik het ook belangrijk om de lessen zo leuk mogelijk te maken. Ik besteed daarom aandacht aan het ontwikkelen van een muzikaal gehoor. Dat betekent dat je door mijn lessen ook nieuwe muziek gaat ontdekken. Je ontwikkelt je dus niet alleen als muzikant maar leert ook op een ander manier luisteren naar muziek.

 

Voor iedere student maak ik een studieplan op maat. Mijn studenten krijgen iedere week een klein beetje huiswerk mee. Ik geloof dat als je iedere week kleine stapjes maakt je veel kunt bereiken in een jaar.

Tijdens de les werken we met het notenschrift en backing tracks. Op deze manier heb je een fijne combinatie van muziektheorie en het meespelen met jouw favoriete liedjes.

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Ivy

 

Hallo, mijn naam is Ivy Lemos en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik heb muziekles gevolgd in mijn geboorteland Brazilië. In Nederland heb ik gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium, oftewel CoDarts. Sinds 1998 geef ik muziekles met heel veel plezier.

 

Muziek maakt het leven leuker. Dat wil ik mijn leerlingen tijdens de muziekles ook meegeven. Ik wil mijn leerlingen helpen om hun muzikaliteit te ontdekken en hun vaardigheden te ontwikkelen. Er is voor mij niets leuker dan mijn leerlingen zien genieten tijdens de les. Dat maakt mijn dag goed!

Ik ben opgegroeid met muziek. Ik kan me geen moment in mijn leven herinneren zonder muziek. Al vroeg merkte ik dat ik aanleg had voor muziek. Ik danste samen met mijn oma op het ritme van muziek, ik zong liedjes met mijn moeder en schreef composities met mijn vader. Muziek is heel belangrijk in de cultuur waar ik vandaan kom. Ik ben ook altijd geïnteresseerd geweest in het onderwijzen van muziek. Toen ik een tiener was begon ik met lesgeven als muziekdocent. Ik begon een zanggroep voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar in de buurt waar ik woonde. Ik heb in deze tijd superveel geleerd over lesgeven.

 

In de muzieklessen die ik geef staat de leerling centraal. Ik wil mijn studenten goed leren kennen en een methode vinden die het beste bij hen past. Ik doe mijn best om de lessen zo leuk en interessant mogelijk te maken. Zoals gezegd vind ik het superbelangrijk dat mijn leerlingen genieten als ze muziek maken. Daarom maak ik van het lokaal een veilige plek waar zij zich vrij kunnen uiten.


Als ik muziekles geef aan kinderen dan probeer ik hun ouders te betrekken bij het proces. Ouders kunnen hun kinderen namelijk stimuleren om zich muzikaal te ontwikkelen. Ik benader mijn studenten en hun ouders altijd met veel respect. Het kost veel tijd en energie om je muzikaal te ontwikkelen, maar van mijn mag iedereen in zijn of haar eigen tempo werken. Mijn motto is: ‘Alles is moeilijk, totdat het makkelijk is’.

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

José


Hallo, mijn naam is José Santibañez en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik heb muziekles gevolgd in mijn geboorteland Chili. In Nederland heb ik gestudeerd aan het Amsterdams Conservatorium waar ik mijn Master Jazzmuziek behaalde. Sinds een aantal jaar geef ik muziekles met heel veel plezier.

 

Ik ben een allround muzikant die zijn leerlingen wil laten genieten van hun eigen spel. Ik maak van het leslokaal een veilige plek waar leerlingen zich vrij kunnen uiten.

 

Naast zangles geef ik ook gitaarles en pianoles. Mocht je dus ook les willen volgen voor een van deze andere instrumenten dan is dat mogelijk. Het is heel leuk om meerdere instrumenten te kunnen spelen en daarnaast word je beter in het samenspelen met anderen.


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Maria

 

Mijn naam is Maria Jesus en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. 


Ik beschouw lesgeven als een aangename uitdaging, omdat ik het leuk vind om mijn kennis door te geven aan mijn leerlingen. Ik heb goede communicatieve vaardigheden en daarom kan ik kinderen en volwassenen begrijpen en hen goede persoonlijke hulp geven. Ik probeer me altijd aan te passen en te innoveren. Ik vind het leuk om beginners te introduceren in de wereld van de muziek, gebaseerd op klassiek muziekonderwijs. 


Alles begint met samenspel voor mij. Ik begon met het spelen van hobo in een harmonieorkest in een heel klein stadje in Spanje. Het spelen met andere mensen gaf me de motivatie om mijn hobo te verbeteren en de passie die ik nu heb voor muziek. Daarom vind ik het essentieel om met mijn studenten samen te spelen en dat ze samen spelen met anderen.


Ik heb een grote passie voor oude muziek. Ik heb een Bachelor's Degree in modern hobo en de historische hobo is mijn huidige specialiteit. Ik ben afgestudeerd van mijn master in Conservatorium van Amsterdam. Ik heb aan het conservatorium ook piano gestudeerd.
Sinds een aantal jaar werk ik als freelancer en geef ik muziekles aan mensen van verschillende leeftijden. Bijvoorbeeld hobo, piano en muziektheorie lessen.


Spaans is mijn moedertaal en ik spreek Engels, Nederlands en Frans.

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Martin


Mijn naam is Martin Hafizi en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik speel al 22 jaar op de drums en ik heb veel podiumervaring opgedaan en veel concoursen gewonnen. Naast de drums, ben ik ook een percussiespeler en componist.

Na mijn bachelor opleiding Jazz drums (2012-2016) ben ik verder gaan studeren voor een master opleiding Pop drums (2016-2018) bij Codarts Hogeschool voor de Kunsten, Rotterdam. De afgelopen jaren heb ik de eer en het voorrecht gehad om gecoacht te worden door enkele van de topdrummers van Nederland - Hans van Oosterhout, Joost Patocka, Hans Eijkenaar en Martijn Vink.

'Veel plezier tijdens het maken van vooruitgang'. Deze combinatie is waar ik altijd naar uitkijk in mijn drumlessen. Afhankelijk van je voorkeuren, zal ik persoonlijke korte- en langetermijndoelen voor je stellen. Iedere les biedt variatie en uitdaging en we kijken naar wat je zoekt en nodig hebt om beter en soepeler te kunnen drummen. Natuurljk hebben we allemaal zwakke en sterke kanten, maar ik zal me concentreren om het beste uit jou en je talent te halen. Tegelijkertijd zal ik ervoor zorgen dat jij elke les geïnspireerd en met een lach laat!

We gaan veel liedjes spelen en verschillende genres leren dus dat betekent dat je nieuwe muziek gaat ontdekken. We gaan ook met notenschrift werken en creatief zijn.
De vooruitgang die mijn studenten boeken geeft mij altijd enorm veel motivatie en ik geloof dat elke kleine stap heel belangrijk is!


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Thijs


Hey, mijn naam is Thijs en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik kwam er op mijn tiende achter dat er in de kledingkast van mijn ouders een oude Spaanse gitaar lag. Sinds die tijd ben ik niet vaak meer zonder gitaar te vinden. Ik speel nu in twee bands, een coverband en een met eigen werk, en ik geef dus muziekles.

 

Ik speel zelf graag blues, rock, funk, en pop, maar ik probeer mijn leerlingen te stimuleren om muziek te spelen die zij zelf leuk vinden. Als leerling van mij heb je de mogelijkheid om jouw favoriete nummers te leren spelen tijdens de les. Omdat niet iedereen hetzelfde is maak ik voor iedere cursist een apart lesplan.

 

Zo lang als ik me kan herinneren vind ik het leuk om mensen nieuwe dingen te leren. De vooruitgang die zij boeken geeft mij als leraar enorm veel motivatie. Het leuke van muziek is dat je nooit klaar bent met leren. Als je bijvoorbeeld eindelijk een riff in de vingers hebt en hoort hoeveel lekkerder het klinkt dan toen je begon, dan kan het bijna niet anders dan dat je nog meer wilt leren.

 

Naast de gitaar speel ik ook drums, bas en piano. Mocht je dus ook les willen volgen voor een van deze andere instrumenten dan is dat mogelijk. Het is heel leuk om meerdere instrumenten te kunnen spelen en daarnaast word je beter in het samenspelen met anderen.


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Anoushka


Hallo! Mijn naam is Anoushka Marien en ik geef muziekles bij Muziek school Kunstinn. Ik ben 21 jaar en kom uit Spanje, ik ben half Spaans en Nederlands. Op mijn 17e ben ik naar Nederland verhuisd om muziek te studeren bij het havo vwo van Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Op mijn 19e ben ik aangenomen voor de Latin piano bachelor bij Codarts, waar ik nu nog steeds studeer. 


Ik ben op mijn 7e begonnen met klassiek piano spelen en op me 15e ben ik overgegaan naar Jazz en Braziliaanse muziek. Mijn ouders zijn beide muzikanten, en ik heb sinds kinds af aan Jazz en Braziliaanse muziek geluisterd, waardoor die muziek voor mij als vertrouwd en thuis voelt. Ik ben van jongs af aan gepassioneerd door muziek, en dat wil ik heel graag overbrengen aan anderen, daarom is het heel belangrijk voor mij dat de nummers die mijn leerlingen spelen, ze ook leuk vinden. 


Afhankelijk van het niveau van de leerlingen, kies ik voor een bepaald methode die het best werkt voor haar/hem. Normaal maak ik gebruik van een boek, waar we standaard uit werken, en daarnaast werken we aan nummers die zij graag willen leren. Ik vind het heel belangrijk dat ze eerst op gehoor spelen, en dat ze daarna leren lezen van bladmuziek, zodat ze een diepere connectie krijgen met de piano. Daarnaast geef ik ook zanglessen, die we vaak combineren met jezelf begeleiden op de piano. Daardoor krijg je een beter inzicht in de relatie tussen de melodie en de harmonie van beide instrumenten.


Ik vind het heel leuk om te zien als de leerlingen hun eigen talenten ontdekken en mijn doel is om die te versterken. Mijn doel is ook om mijn leerlingen na elke les steeds meer passie en enthousiasme te geven voor muziek, en dat ze zelf voelen dat ze iets hebben geleerd dat belangrijk is voor hen.


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Amir


Mijn naam is Amir Segev en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn.

Ik drum al 18 jaar en geef sinds 12 jaar drumles. Ik zit nu in het laatste jaar van mijn bachelor ‘Latin drums en percussie’ aan het conservatorium van Rotterdam.

Ik hou van vele soorten muziek en heb in verschillende projecten gespeeld in verschillende stijlen, van jazz tot rock, tot allerlei soorten wereldmuziek.

Tijdens de muziekles leer ik je muzikale en technische vaardigheden, noten lezen, improviseren en verschillende muziekstijlen spelen, en het belangrijkste - plezier hebben terwijl we het doen!

We leren door middel van verschillende boeken en oefeningen, maar nog belangrijker, we spelen nummers die jij leuk vindt! Ik zal mijn methodes aanpassen aan jouw doelen en interesses en gaan plezier beleven aan het drummen.


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Enda

 

Mijn naam is Enda Joyce en ik ben een moderne jazzpianist uit Ierland. Ik woon in Rotterdam en doe de ‘Master Muziek’ aan het conservatorium.

Van jongs af aan had ik toegang tot een piano en altijd heb ik nieuwe muziek gespeeld, gemaakt en ontdekt. Ik luister graag naar Funk, R&B, Rock & Roll, Jazz, Blues, Wereldmuziek en Klassiek.

Terugkijkend op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling als muzikant, vooral op jonge leeftijd, had het alles te maken met het genieten van spelen.

Ik geloof dat muziek leren spelen te maken heeft met plezier. De primaire focus van mijn lessen is om de interesse van mijn leerlingen te ontdekken.

In het beging draait het voor om verschillende muziekstijl te proberen en te zien wat hen het meeste aantrekt.

Het is voor mij ook belangrijk om de lesmethode aan te passen aan de leerling, aangezien we dit allemaal op een andere manier doen. We gaan werken aan het gehoor, repertoire, improvisatie, ritme, techniek en compositie. Ik vind het leuk om mijn studenten te zien ontwikkelen, het motiveert me zowel als docent als als muzikant. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met lesgeven aan alle leeftijden en niveaus. Ik ben gespecialiseerd in jazz en funk, maar ik kan ook begeleiden in populaire en klassieke muziek.

Ik speel ook gitaar, bas en drums en volg momenteel zangles: ‘Het is nooit te laat om te leren!’.

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!