MUZIEK

SCHOOL

KUNSTINN

Mihael

 

Mijn naam is Mihael Hrustelj en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik heb gestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam (Codarts) en ik geef muzieklessen sinds 2014.

 

Ik geniet enorm van muziek en wil dit graag delen met andere mensen. Mijn doel is om mijn studenten muzikaal te ontwikkelen. Ik deel mijn ervaringen tijdens de lessen en wil mijn studenten inspireren.

 

Ik ben altijd gefascineerd geweest door muziek. Toen ik 14 jaar oud was kreeg ik mijn eerste gitaar. Daarnaast leerde ik ook piano spelen en drummen van mijn vader. Hij was drummer en had een drumstel in de kelder waar we samen konden oefenen.

 

Ik zoek altijd naar een methode die past bij mijn studenten. Voor de een werkt een bepaalde methode beter dan voor de ander. Ik geloof dat er geen amuzikale mensen zijn, ik geloof namelijk dat iedereen zijn eigen muzikale weg moet vinden.

Behalve muziektheorie en praktische oefeningen vind ik het ook belangrijk om de lessen zo leuk mogelijk te maken. Ik besteed daarom aandacht aan het ontwikkelen van een muzikaal gehoor. Dat betekent dat je door mijn lessen ook nieuwe muziek gaat ontdekken. Je ontwikkelt je dus niet alleen als muzikant maar leert ook op een ander manier luisteren naar muziek.

 

Voor iedere student maak ik een studieplan op maat. Mijn studenten krijgen iedere week een klein beetje huiswerk mee. Ik geloof dat als je iedere week kleine stapjes maakt je veel kunt bereiken in een jaar.

Tijdens de les werken we met het notenschrift en backing tracks. Op deze manier heb je een fijne combinatie van muziektheorie en het meespelen met jouw favoriete liedjes.

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Ivy

 

Hallo, mijn naam is Ivy Lemos en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik heb muziekles gevolgd in mijn geboorteland Brazilië. In Nederland heb ik gestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium, oftewel CoDarts. Sinds 1998 geef ik muziekles met heel veel plezier.

 

Muziek maakt het leven leuker. Dat wil ik mijn leerlingen tijdens de muziekles ook meegeven. Ik wil mijn leerlingen helpen om hun muzikaliteit te ontdekken en hun vaardigheden te ontwikkelen. Er is voor mij niets leuker dan mijn leerlingen zien genieten tijdens de les. Dat maakt mijn dag goed!

Ik ben opgegroeid met muziek. Ik kan me geen moment in mijn leven herinneren zonder muziek. Al vroeg merkte ik dat ik aanleg had voor muziek. Ik danste samen met mijn oma op het ritme van muziek, ik zong liedjes met mijn moeder en schreef composities met mijn vader. Muziek is heel belangrijk in de cultuur waar ik vandaan kom. Ik ben ook altijd geïnteresseerd geweest in het onderwijzen van muziek. Toen ik een tiener was begon ik met lesgeven als muziekdocent. Ik begon een zanggroep voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar in de buurt waar ik woonde. Ik heb in deze tijd superveel geleerd over lesgeven.

 

In de muzieklessen die ik geef staat de leerling centraal. Ik wil mijn studenten goed leren kennen en een methode vinden die het beste bij hen past. Ik doe mijn best om de lessen zo leuk en interessant mogelijk te maken. Zoals gezegd vind ik het superbelangrijk dat mijn leerlingen genieten als ze muziek maken. Daarom maak ik van het lokaal een veilige plek waar zij zich vrij kunnen uiten.


Als ik muziekles geef aan kinderen dan probeer ik hun ouders te betrekken bij het proces. Ouders kunnen hun kinderen namelijk stimuleren om zich muzikaal te ontwikkelen. Ik benader mijn studenten en hun ouders altijd met veel respect. Het kost veel tijd en energie om je muzikaal te ontwikkelen, maar van mijn mag iedereen in zijn of haar eigen tempo werken. Mijn motto is: ‘Alles is moeilijk, totdat het makkelijk is’.

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

José


Hallo, mijn naam is José Santibañez en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik heb muziekles gevolgd in mijn geboorteland Chili. In Nederland heb ik gestudeerd aan het Amsterdams Conservatorium waar ik mijn Master Jazzmuziek behaalde. Sinds een aantal jaar geef ik muziekles met heel veel plezier.

 

Ik ben een allround muzikant die zijn leerlingen wil laten genieten van hun eigen spel. Ik maak van het leslokaal een veilige plek waar leerlingen zich vrij kunnen uiten.

 

Naast zangles geef ik ook gitaarles en pianoles. Mocht je dus ook les willen volgen voor een van deze andere instrumenten dan is dat mogelijk. Het is heel leuk om meerdere instrumenten te kunnen spelen en daarnaast word je beter in het samenspelen met anderen.


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Maria

 

Mijn naam is Maria Jesus en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. 


Ik beschouw lesgeven als een aangename uitdaging, omdat ik het leuk vind om mijn kennis door te geven aan mijn leerlingen. Ik heb goede communicatieve vaardigheden en daarom kan ik kinderen en volwassenen begrijpen en hen goede persoonlijke hulp geven. Ik probeer me altijd aan te passen en te innoveren. Ik vind het leuk om beginners te introduceren in de wereld van de muziek, gebaseerd op klassiek muziekonderwijs. 


Alles begint met samenspel voor mij. Ik begon met het spelen van hobo in een harmonieorkest in een heel klein stadje in Spanje. Het spelen met andere mensen gaf me de motivatie om mijn hobo te verbeteren en de passie die ik nu heb voor muziek. Daarom vind ik het essentieel om met mijn studenten samen te spelen en dat ze samen spelen met anderen.


Ik heb een grote passie voor oude muziek. Ik heb een Bachelor's Degree in modern hobo en de historische hobo is mijn huidige specialiteit. Ik ben afgestudeerd van mijn master in Conservatorium van Amsterdam. Ik heb aan het conservatorium ook piano gestudeerd.
Sinds een aantal jaar werk ik als freelancer en geef ik muziekles aan mensen van verschillende leeftijden. Bijvoorbeeld hobo, piano en muziektheorie lessen.


Spaans is mijn moedertaal en ik spreek Engels, Nederlands en Frans.

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Martin


Mijn naam is Martin Hafizi en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik speel al 22 jaar op de drums en ik heb veel podiumervaring opgedaan en veel concoursen gewonnen. Naast de drums, ben ik ook een percussiespeler en componist.

Na mijn bachelor opleiding Jazz drums (2012-2016) ben ik verder gaan studeren voor een master opleiding Pop drums (2016-2018) bij Codarts Hogeschool voor de Kunsten, Rotterdam. De afgelopen jaren heb ik de eer en het voorrecht gehad om gecoacht te worden door enkele van de topdrummers van Nederland - Hans van Oosterhout, Joost Patocka, Hans Eijkenaar en Martijn Vink.

'Veel plezier tijdens het maken van vooruitgang'. Deze combinatie is waar ik altijd naar uitkijk in mijn drumlessen. Afhankelijk van je voorkeuren, zal ik persoonlijke korte- en langetermijndoelen voor je stellen. Iedere les biedt variatie en uitdaging en we kijken naar wat je zoekt en nodig hebt om beter en soepeler te kunnen drummen. Natuurljk hebben we allemaal zwakke en sterke kanten, maar ik zal me concentreren om het beste uit jou en je talent te halen. Tegelijkertijd zal ik ervoor zorgen dat jij elke les geïnspireerd en met een lach laat!

We gaan veel liedjes spelen en verschillende genres leren dus dat betekent dat je nieuwe muziek gaat ontdekken. We gaan ook met notenschrift werken en creatief zijn.
De vooruitgang die mijn studenten boeken geeft mij altijd enorm veel motivatie en ik geloof dat elke kleine stap heel belangrijk is!


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Beatrice

 

Mijn naam is Beatrice, ik ben 26 jaar oud en ik kom uit Italië. Ik studeer muziek sinds ik 9 jaar oud was. Ik begon met klassieke piano en daarna leerde ik mezelf gitaar spelen.


Als kind en tiener bracht ik het grootste deel van mijn vrije tijd door met zingen en het spelen van mijn favoriete liedjes. Ik begon zanglessen te volgen op 14-jarige leeftijd en op 17-jarige leeftijd begon ik concerten te geven in mijn stad. Toen ik 19 was, stelde mijn zangleraar voor om zijn jongste leerlingen over te nemen. Zo ben ik begonnen met muziekles geven en dat doe ik sindsdien.


Ik heb mijn bachelor jazz zang gestudeerd aan het Vicenza's Conservatorium en ben in 2018 naar Rotterdam verhuisd. In 2021 heb ik de master jazz zang en jazzcompositie afgerond aan Codarts, Rotterdam. Onlangs heb ik stage gelopen bij OAMK (Oulu, Finland), waar ik gedurende een semester jazzvocalen heb gegeven aan bachelorstudenten.


Wat ik het leukste vind aan lesgeven, is om de studenten enthousiast te zien worden over hun prestaties. Voor mij is het een plezier om deel uit te maken van het proces en ik vind het belangrijk om te laten zien hoe mooi muziek kan zijn. Ik doe mijn best om de studenten het lokaal te laten verlaten met het gevoel dat ze iets nieuws hebben geleerd, dat ze plezier hebben gehad, dat ze in die 30 minuten de kans hebben gekregen om te groeien, nieuwsgierig te zijn, iets te ontdekken.


Mijn missie is om ze elke les een beetje meer van muziek te laten genieten. In de afgelopen 7 jaar heb ik les gegeven aan mensen van elke leeftijd en elk niveau: volwassenen, tieners, kinderen zowel individueel als in groepen. Leraar zijn is een belangrijk onderdeel van mijn leven en een keuze die ik elke dag met plezier maak!

 

Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Thijs


Hey, mijn naam is Thijs en ik geef muziekles bij Muziekschool Kunstinn. Ik kwam er op mijn tiende achter dat er in de kledingkast van mijn ouders een oude Spaanse gitaar lag. Sinds die tijd ben ik niet vaak meer zonder gitaar te vinden. Ik speel nu in twee bands, een coverband en een met eigen werk, en ik geef dus muziekles.

 

Ik speel zelf graag blues, rock, funk, en pop, maar ik probeer mijn leerlingen te stimuleren om muziek te spelen die zij zelf leuk vinden. Als leerling van mij heb je de mogelijkheid om jouw favoriete nummers te leren spelen tijdens de les. Omdat niet iedereen hetzelfde is maak ik voor iedere cursist een apart lesplan.

 

Zo lang als ik me kan herinneren vind ik het leuk om mensen nieuwe dingen te leren. De vooruitgang die zij boeken geeft mij als leraar enorm veel motivatie. Het leuke van muziek is dat je nooit klaar bent met leren. Als je bijvoorbeeld eindelijk een riff in de vingers hebt en hoort hoeveel lekkerder het klinkt dan toen je begon, dan kan het bijna niet anders dan dat je nog meer wilt leren.

 

Naast de gitaar speel ik ook drums, bas en piano. Mocht je dus ook les willen volgen voor een van deze andere instrumenten dan is dat mogelijk. Het is heel leuk om meerdere instrumenten te kunnen spelen en daarnaast word je beter in het samenspelen met anderen.


Wil je ook muziekles volgen van mij?

Vraag dan nu een gratis proefles aan!

START JOUW MUZIKALE AVONTUUR

Laten we samen gaan ontdekken waar jouw muzikale passie ligt. Wij gaan je inspireren en je helpen met het ontwikkelen van jouw talent. Volg een van onze muzieklessen in Ypenburg en Leidschenveen en start jouw muzikale avontuur. Volg nu een gratis proefles!